İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi

Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi

Sultantepe Mh.Selvilik Cd. No.87 Üsküdar.İstanbul
Vizyon
 Çağın gelişen bilgi ve teknolojisinden en verimli şekilde yararlanarak, Türk Milletini çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkaracak iyi bir yönetim anlayışı ile Okulumuzu sürekli başarılı kılacak, örnek ve önder bir kurum haline getirmektir. Demokrasiye inanarak demokrasiyi bir yaşam biçimi haline getiren ve bunu uygulayarak içsellleştiren bireyler olmaktır.
Misyon
 Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, iyi bir yönetim anlayışıyla kaliteyi artırmak için, kendine güvenen, dürüst, çalışkan, bilgili, evrensel değerleri benimseyen, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden, araştıran, sorgulayan ve üreten ve de hayat boyu demokrasiyi yaşayan ve yaşatan bireyler yetiştirmektir.
Derslik :24<
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM - KARMA
DOĞALGAZ KALORİFER
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
OKULUMUZA İSTANBUL´UN BİR ÇOK BÖLGESİNDEN TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR. AYRICA ÜSKÜDAR VAPUR İSKELESİNE VE MARMARAY İSTASYONUNA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. İNŞAATI DEVAM EDEN ÜSKÜDAR - ÇEKMEKÖY METRO HATTI DURAĞI OKULUMUZA 300 METRE MESAFEDEDİR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ ÜSKÜDAR´IN SULTANTEPE MAHALLESİNE BULUNMAKTADIR. FETHİ PAŞA KORUSUNUN YANINDA BOĞAZA NAZIR BİR KONUMDADIR.
OKULUMUZ ÜSKÜDAR İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR
Taban-Tavan Puan Bilgileri